martes, 21 de junio de 2016

Trail Carlac

 
 
En el cap de setmana del 18 i 19 de Juny un grup d’Alcarràs i d’altres pobles lleidatans es van animar a pujar a fer la Trail Carlac de Les, últim poble de la Vall d’Aran abans d’arribar a la frontera francesa. Nosaltres pujàvem el dia abans i ens vam quedar a dormir a Vielha per no fer la cursa amb molts km de carretera recorreguts en el mateix dia. Allí anava amb el Gerard i l’Esther, i també vam trobar altres corredors d’Alcarràs com la Tresa i el Roger, i altres habituals de la Lliga Ponent com el Joan Martin.
 
 
 
Hi havia varies modalitats de cursa, nosaltres vam agafar la mes curta de 11 km i 600 de desnivell (que per motius climatològics la van escurçar a poc menys de 10). També hi havia la modalitat de 21, 30 i 42 durant aquell cap de setmana, però tots els nombrats vam fer la de 11.
 
La cursa, era dureta, sobretot pels que no estem acostumats a la muntanya però Alcarràs va fer un bon paper amb dos podis, Roger com a primer de la general amb 51 minuts i la Esther com a tercera femenina amb 1 hora 11 minuts. Joan Martin també va pujar al podi de veterans Jo vaig acabar en la posició 16 de 69 participants, on el Gerard i l’Esther no em van deixar rendir-me en cap moment. Després de l’esgotament físic ens vam ficar un bon dinar damunt, i en el meu cas a baixar rapidet per anar a veure el Lleida-Sevilla b, llàstima de la derrota però no està res perdut encara.
 
 
Propera estació Alcoletge, els 3 tossals. A seguir treballant
 



Albert Dolset

No hay comentarios:

Publicar un comentario