lunes, 19 de junio de 2017

Trail Carlac

 
 
Aquest any 2017 no parem de tenir reptes, sembla que es l’any de provar coses noves. Ja vaig provar la mare de totes les proves, la marató i aquest cop m’endinsava a un altre tipus de repte. Com diu gairebé tothom no es pot comparar una cosa amb l’altra. Hi ha moltes diferències, i cadascú te el seu punt de vista diferent.
 
Per segon any consecutiu pugem a la Vall d’Aran i ens proposem el repte de la Carlac amb un afegit. L’any passat vam fer la cursa de 9 km i enguany hem fet la de 20. En la meva tercera cursa de muntanya i la mes llarga feta fins ara, amb 1100 metres de desnivell, quan mai havia passat de 700. Toca canvi de mentalitat, aquí les coses no van per marques, no et pots plantejar una cursa amb tants minuts/km com fas a les populars.
 
Marxem dissabte a mitja tarda i arribem al vespre a Vielha, on teníem la reserva per passar la nit. Aprofitem per passejar per un dels pobles mes bonics de Lleida i anem a sopar aviat, que la cursa es a les 10 del matí (en el meu punt de vista hauria de començar 30 o 60 minuts abans)
 
Arribem sobre les 9 a la localitat de Les, on comença la cursa. Era un cap de setmana amb moltes curses en aquella localitat, des de divendres a diumenge. Diumenge havia 3 proves 9 20 i 43 km amb els seus desnivells. Trobem molta gent d’Alcarràs, amb una barreja de samarretes de l’aspardenya i maiparem i si us dic que vaig trobar un altre corredor quin nom us vé al cap? Correcte, allí també estava el nostre Ivanovic, que no descansa mai.
 
Comença la cursa i els 5 primers km mes o menys sé el que hem trobaré. Aguanto força bé. Els pitjors km el 9 i el 13 on el desnivell que havia era molt gran i es va fer etern, sobretot la segona amb molt sol. A partir d’allí més baixada que pujada, amb precaució en algunes zones i una arribada a la meta amb 31ena posició de 88 amb 2h43minuts, la meva segona cursa més llarga que havia fet mai. Durant el camí 4 avituallaments (3 d’ells sòlids) més el d’arribada. Molta calor i hidratació, per recuperar forces. Els campions van ser Victor Agreda i Aida Perez
 


De moment el següent repte serà els 3 tossals, tot i que no se si la setmana del 24-25 m’animaré a fer alguna cosa. Mentrestant a recuperar i a seguir treballant. Salut km i feina
 
Albert Dolcet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario