jueves, 1 de septiembre de 2016

Milla de Sidamon


Tornem a competir 3 setmanes després de la cursa del Seguici de Tarragona. S’ha acabat la “pretemporada”, la setmana que ve torna la lliga ponent. Aquest cop toca un altre registre, toca la Milla Urbana de Sidamon (en realitat van ser 1750 metres), 3 voltes en un circuit amb una mica de desnivell.
Ens presentem a les 6:30 allí. Les carreres començaven a les 7, el primer torn eren els mes petits i així anaven pujant fins arribar als veterans, separats per femení i masculí. En total 350 inscrits entre totes les categories. En el meu cas el sènior masculí la cursa començava gairebé a les 9, i els veterans encara tenien que competir. Potser es una cosa que s’hauria de millorar per alleugerir l’espera, perquè per fer una cursa de 6-7 minuts has estat mes de 3 hores al poble de Sidamon.
En la meva categoria 13 participants amb molt nivell, ja que a pesar de fer una marca de 3 min 38 seg (record personal) el km i un global de 6 min 20 seg, i tot i això només he pogut treure una 11ena posició de 13 participants. Tot i això he marxat amb molt bones sensacions.
Entre altres participants també he trobat la Mari de representants de la família de Fraga, ella també s’anima sempre a tot.
La setmana que ve comença el bo, tornem a la lliga ponent i anirem cap a Cervera. Us i esperem a tots.
 
Albert Dolcet.




No hay comentarios:

Publicar un comentario